Monday, November 28, 2011

rinduuu

Assalamualaikum .. :)

Hai . Ni aku nak ckp nie . dengar aww . hehe . kalau kowang nak taw , sumpahh da beradab tahun aku x update . malaz dohh . aku pun tak tahu ape punca nye aku jadi malaz begini . aishh ! bgus kan perangai aku nie ? HAHA

Anyway , skng kan tengah school holiday . kan ? so , kowang ngh uat pe haa ? tak boring ke dok kat uma ? aku plak cam mne ? haa , lau kowang nak tahu , aku cuti nie .. heehe . jeng.. jeng .jeng .. ne lehh bagi taw . hehe . gedik kan ? so , aku punye hal laa . x payah nak sibuk . oky ? :)

Kowang tahu tak ? msty laa x tahu kan ? aishh ! sengal tol . hehe . kowang tahu ta? aku niee rinduuuuuuuu giler kat kawan2 aku . x kisah laa yang perempuan ke lelaki . aku dah lama x jmpe dyeowg . rinduuu giler kot ! hehe . lagi2 rinduuu kat Niena , shima , azzahra' , mira , sheraa sheraa dan yg lain . kalau aku tulis kat sini .. gamak nyee , sampai esok , luse dan sbgainye , x abiz2 . HAHAHA

oky laa. tuu jea aku nak tulis . Pepunn , GUD LUCK KAT BUDAK2 yg esok nak amik pekse darjah khas . oky ? buat baek2 . kalau x tahu . tnye jea pengawas tuu . confirm dpt jwpan . macam aku dulu . hehe . oky , bubbyee ! salam ~~